زمان بازگشایی نماد دو بانک
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس درباره زمان بازگشایی نماد دو بانک صادرات و تجارت،دارویی زهراوی، چین چین،پتروشیمی آبادان، صنایعریختهگری و حمل و نقل بین المللی خلیج فارس بعداز افزایش سرمایه توضیح داد.
سعید محمد علیزاده در گفت و گو با پایگاه خبری بورس پرس، درباره زمان بازگشایی نماد دو بانک صادرات و تجارت و همچنین شرکت های دارویی زهراوی، چین چین، پتروشیمی آبادان ، صنایعریختهگری و حمل و نقل بین المللی خلیج فارس بعد از افزایش سرمایه اظهار داشت: طبق مصوبه آبان سال گذشته هیات مدیره سازمان بورس، بازگشایی نماد ناشرانی که اقدام به افزایش سرمایه بیش از 200 درصدی از محل جایزه کرده باشند و در مجمع تصویب شود ، منوط به ثبت افزایش سرمایه و قابل معامله بودن سهام جدید است.
وی ادامه داد: بنابراین بازگشت این دو بانک و شرکت ها به تابلو بورس، بعد از طی مراحل قانونی لازم انجام خواهد شد و انتظار می رود طی روزهای آینده با نهایی شدن ثبت افزایش سرمایه در سپرده گذاری مرکزی و آماده شدن سهام جدید ، رخ دهد.
براساس این گزارش، بانک صادرات در روزهای پایانی سال گذشته با سرمایه 203 درصدی ، سرمایه اسمی را از 5.7 به بیش از 11.7 هزار میلیارد تومان رساند و بانک تجارت در مجمع آخرین شنبه سال قبل، با افزایش سرمایه 390 درصدی (از حدود 4.5 به بیش از 22 هزار میلیارد تومان) به بزرگترین بانک و شرکت بورس از لحاظ سرمایه تبدیل شد.
انتهای پیام
مطالب مرتبط
نظرات