به تک سهم خوش آمديد.وارد يا عضو شويد کاربرگرامي شما اکنون در مسير زير قرار داريد : پیش بینی عدم ریزش سنگین شاخص

با عضويت در سايت تک سهم از خدمات ويژه بهره مند شويد

پیش بینی عدم ریزش سنگین شاخص

تاريخ ارسال پست:
شنبه 20 ارديبهشت 1399
نويسنده:
admin
نظرات :
1
تعداد بازديد:
615

پیش بینی عدم ریزش سنگین شاخص

تحلیگر مشاور سرمایه گذاری مطرح کرد:

پیش بینی عدم ریزش سنگین شاخص + اقبال سهامداران به سه صنعت مهم

یک تحلیل گر با بررسی روند امروز معاملات بازار سهام از پیش بینی عدم ریزش سنگین شاخص در شرایط کنونی و اقبال سهامداران به سه صنعت مهم در معاملات فردا خبر داد.

 

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محیا معصومی تحلیل گر شرکت مشاور سرمایه گذاری ابن سینا مدبر (اماکو) درخصوص روند معاملات اولین روز این هفته بازار سهام اعلام کرد: شاخص کل امروز با رشد 42 هزار واحدی به یک میلیون و 20 هزار واحد رسید و موفق شد از سد مقاومت روانی یک میلیون واحد عبور کند. ارزش معاملات بورس و فرابورس 10 و 4.4 هزار میلیارد تومان بود.

با عبور شاخص از مرز یک میلیون واحد تنها پس از دو روز اصلاح، پول های پارک شده و نقدینگی بیشتری وارد بازار شد. در همان دقایق ابتدایی ارزش صفوف خرید به نزدیک 7000 میلیارد تومان رسید. صف های فروش برخی نمادها نیز یکی پس از دیگری برچیده شد. امروز خالص  ورودی نقدینگی حقیقی ها 2.2 هزار میلیارد تومان بود.

با حمایت تمام قد دولت از بورس به نظر اصلاحات نیز بسیار کوتاه مدت است به طوری که از چند ساعت تا چند روز بیشتر دوام نمی آورد. امروز نیز تنها پس از دو روز اصلاح بازار کار را با صف خرید در اکثر نمادها آغاز کرد و صف خریدها نیز تا آخر ساعت معاملاتی تداوم داشت.

بازار تا آخر سال صعودی خواهد بود اما در این بین، افت و خیزهایی را نیز تجربه می کند. خالص نقدینگی ورودی هر روز مثبت است. البته جنس بازار این روزها شبیه سال های قبل نیست و پیش بینی را کمی سخت کرده است. بعضی از فعالین بازار با یک منفی سیگنال فروش می دهند و بحث حباب قیمت ها داغ می شود اما توجه به این نکته حایز اهمیت است که ریزش بازار در مقطع فعلی به معنای شکست دولت در سیاست واگذاری سهام و شکست صندوق etf  است و به نظر حمایت دولت از بازار ادامه دار خواهد بود.

همچنین بررسی گزارش ها نشان می دهد پس از سپرده بانکی و ملک، رکود حاکم بر بازار ارز نیز سبب تقویت انگیزه فروش برخی از دلالان بازار ارز به قصد سرمایه گذاری در بورس شده است. بنابراین در چنین شرایطی تصور ریزش سنگین کمی دور از ذهن به نظر می رسد چنین تفکری تنها سبب بازماندن از کسب بازدهی بورس خواهد شد.

بررسی چند رویداد

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران از احتمال ورود فروشگاه شهروند به بورس خبر داد.

سی ‌ان ‌ان گزارش داد: تنها در ماه گدشته میلادی ۲۰.۵ میلیون شغل در آمریکا از دست رفته تا نرخ بیکاری در این کشور به ۱۴.۷ درصد برسد که از زمان رکود بزرگ بی سابقه است.

حسن روحانی: برای زنده ماندن بورس باید سهام جدید وارد کنیم.

حسن روحانی خطاب به وزیر صنعت: افزایش قیمت خودرو به این شکل خلاف مصوبه ستاد اقتصادی دولت بوده و قابل پذیرش نیست.

دولت سوئیس اعلام کرد: کانال تجاری‌ که با تأیید آمریکا و به منظور تسهیل در تجارت کالاهای اساسی با ایران ایجاد شده بود، کندتر از حد انتظار بوده و نتیجه خاصی دربر نداشته است.

طبق پیشنهاد شورای نظارت بر اصل ۴۴ بالغ بر ۱۰ درصد از سهام باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس برای کشف قیمت در بورس و ۵۰ درصد به شرکت‌های سهامی عام با حداقل ۱۰ هزار سهامدار و ۴۰ درصد دیگر به تعاونی‌های سهامی و فراگیر واگذار می‌شود.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی: قول می‌دهیم حداکثر ظرف یک ماه آینده سهام عدالت به نام مشمولانی شود که در سامانه، سهام خود را  انتخاب کرده‌اند.

داروی رمدسویر شرکت گیلیاد به ژاپن رسید و این کشور تجویز این دارو را برای درمان بیماران مبتلا به کروناویروس تایید کرده است.

در بازارهای جهانی قیمت نفت سبک با 4 درصد افزایش به 24.62 دلار رسیده است. قیمت نفت برنت نیز با 4.82 درصد رشد کانال 30 دلاری را پس گرفت. مس 5280 دلار، روی 2002 دلار و انس طلا 1705 دلار داد و ستد شد.

بنابر گزارش بلومبرگ، عربستان قیمت نفت برای بازارهای آسیایی، اروپایی و آمریکا را افزایش داده است. همچنین عملکرد نفت آمریکا نشان می دهد تعداد دکل های نفتی فعال در آمریکا هفته گذشته کاهش یافته است.

در بازار آزاد نیز دلار به 16400 تومان رسیده و سکه نیز 6 مییلون و 700 هزار تومان داد وستد می شود.

برای فردا با توجه به نزدیک شدن به موعد بازگشایی دو نماد "خساپا و خودرو" به نظر اقبال به گروه خودرو بیشتر می شود. بنابراین بخشی از سبد را می توان به سرمایه گذاری در نمادهای پر ظرفیت این گروه اختصاص داد. در گروه دارویی نیز که زمزمه های حذف دلار 4200 تومانی به گوش می رسد مجددا انتظار رشد قیمت ها را داریم. گروه بانکی نیز همچنان در مرکز توجه خواهند بود.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

نظرات

اين نظر توسط سینما در ماشین با ایرانتیک در تاريخ 3 سال پیش و 0:06 دقيقه ارسال شده است

سینما در ماشین
https://www.irantic.com/car-cinema
من بابت سایت خوبتون ممنون هستم. ایرانتیک جدیدا ویژگی جدیدی آورده که توسط آن میتونیم با ماشین بریم داخل سینما و فیلم سینمایی رو از داخل ماشین ببینیم. اینجوری هم راحت تریم هم بهداشتیه هم خوراکی میتونیم سینما ببریم با خودمون.سینما ماشین بهترین کاری که کرده اینه که صدای سینما هم دست خودمون هست و میتونیم از رادیو ماشین صدای سینما رو پلی کنیم.
شهرهای تهران و کرج و قم و شیراز و مشهد و اصفهان و احتمالا تبریز هم سینما ماشین رو دارن میارن. کلا خیلی حال میده این سینما در ماشین .
پیشنهاد میکنم ی بار امتحانش کنید...
سایت ایران تیک یک سایت هست که با ادرس irantic.com در دسترس هست و بلیت سینما و بلیط کنسرت و بلیط تئاتر رو میتونید ازش تهیه کنید. قیمت بلیط ها با تخفیف ویژه هستند.


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]